این دستگاه بالاسری واقعیت افزوده(HMD) توسط شرکت NTT Docomo در نمایشگاه ترکیبی فناوریهای پیشرفته(CEATEC) در توکیو به نمایش درآمده است.
این فناوری در زمان اتصال به اینترنت از روش شناسایی شخصیت استفاده کرده و به ادعای سازندگان ژاپنی، این فناوری برای بازدیدکنندگان از المپیک توکیو در سال 2020 آماده خواهد بود.
شرکت NTT Docomo آخرین دستاوردهای خود را در نمایشگاهی در حومه شهر چیبا به نمایش گذاشته بود.
این شرکت در دستگاههایی که در آنها دوربین، رایانه و نرمافزارها برای ارائه نمای کاملا متفاوت از مناظر اطراف به بیننده ترکیب شده است، تخصص دارد.
یکی از عملکردهای HMD این است که زبان اول کاربر را بر روی متن ناآشنا قرار داده و علائم و منوها را بسرعت قابل فهم میکند.
به ادعای سازندگان، این کاربری بویژه برای گردشگران در کشورهایی مناسب بوده که زبان آنها از الفبا یا خطوط منحصربفرد استفاده میکند.
همچنین از این فناوری میتوان برای خواندن منوی غذای رستورانهایی که نمونه ترجمه شده در اختیار مشتری قرار نداده، استفاده کرد.
دستگاه HMD میتواند متون به زبانهای ژاپنی، انگلیسی، چینی و کرهای را بطور خودکار با یک شبکه ابر متصل به یک گوشی هوشمند ترجمه کند.
این دستگاه از عملکرد مشابهی با عینک گوگل برخوردار بوده که به برنامههای رایانهای متصل است و اطلاعات را بر روی یک لبه درون ساخت نمایش میدهد.
از کاربردهای دیگر این فناوری میتوان به شناسایی چهره اشاره کرد که برای بررسی هویت افراد و عنوان شغلی آنها از یک فهرست راهنما در گوشی تلفن همراه استفاده میکند.
از دیگر کاربردهای رونمایی شده این محصول در نمایشگاه این است که تمام سطوح مسطح را به صفحه لمسی تبدیل کرده و از یک حلقه انگشت برای نمایش آیکونهایی استفاده میکند که تنها توسط کاربر قابل مشاهده و لمس هستند.
سومین کاربرد استفاده از عینک هوشمند، ارائه امکان لمس تصاویر واقعیت مجازی توسط کاربران است.
تاریخ : پنج شنبه 92/7/11 | 9:36 صبح | نویسنده : سارا ابوطالبی | نظرات ()